TE HUUR kantoorruimte-/labruimte vanaf 1.250m2 BVO

Archimedesweg 29, Leiden

Unieke locatie op het Bio Science Park leiden

Bouwjaar 2003

Algemeen

Voor de verhuur is ca. 5.170 m² beschikbaar verdeeld over 4 bouwlagen. Het beschikbare metrage leent zich uitstekend voor de toepassing van deelverhuur. Het gebouw is uitgerust met een sprinklerinstallatie en de bouwlagen hebben een vrije hoogte van vloer tot plafond van ca. 3,7 m. Van de begane grond tot en met het dak zijn er sparingen in de vloeren voorbereid voor de aanleg van laboratoriumbenodigdheden, met buitenunits op het hoge dak.

Het gebouw is gebouwd in 2003 volgens de classificatie dat er in het gebouw lab ruimte gerealiseerd kan worden. De bouwlagen hebben een vrije hoogte van vloer tot plafond van ca. 3,7m en van de begane grond tot en met het dak zijn er sparingen voorbereid voor de aanleg van onder andere kanaalwerk met buitenunits op het dak ten behoeve van lab ruimtes. Het gebouw beschikt over 79 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Energielabel C

0
Parkeerplaatsen
0
Bouwjaar fase
0
Per jaar

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling.

Huurtermijn

In overleg

Aanvaarding

Het gebouw is beschikbaar met ingang van 1 januari 2024.

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur!